onsdag 7 maj 2014

Blog Love, Pay it forward: maj 2014Blog Love - Länka Vidare

Nu har det varit lugnt på Blog Love-fronten länge men nu är det dags för en ny omgång. För er som inte vet vad Blog Love är eller går ut på kan läsa mer om det på Sockerrus hemsida. Kort och gott är det en satsning av Lisa på Sockerrus för att sprida positiv energi och motverka näthat. Ett strålande initiativ helt enkelt.
Den här månaden vill jag lyfta fram tre fina bloggar som lägger ner mycket tid på sin blogg och sitt intresse. Har ni missat dem tidigare så tveka inte att göra ett besök på deras respektive sidor.Hos Krille på Nu kokar jag hittar du inspirerande bilder och underbara recept. Opretentiöst och okonstlat och en välarbetad blogg. Testa gärna hans somriga jordgubb- och rabarberpaj som jag testade för ett tag sedan.

Sabina från Kristianstad driver bloggen Sweet and simple som innehåller superfina bilder och sötsaker som får det att vattnas i munnen. Allt ser helt underbart gott ut!

Kakor och sötsaker i pastell, det hittar du hos Manuela som har den retroinspirerade pastellbloggen Passion 4 baking. Att vara fembarnsmamma och hinna baka så mycket och göra en så fin blogg är en bedrift i sig. Otroligt inspirerande.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar