söndag 22 september 2013

Chokladkolapaj





Som ni säkert har förstått vid det här laget, gillar jag god mat som är lätt, snabb och enkel att tillaga. Den här pajen är inget undantag. Det enda som behövs är ett färdigt pajskal från frysdisken, en burk karamelliserad mjölk, ett mörkt choklad och en skvätt mjölk. Underbart god med få ingredienser. 


Chokladkolapaj

2 färdiga frysta pajskal, ett stort eller två portionsformar
1 burk karamelliserad mjölk, dulce de leche
100 g mörk choklad, 70%
en skvätt mjölk
vispad grädde och färska jordgubbar till servering


Förgrädda pajskalet enligt instruktionerna på förpackningen. Smält chokladen med en skvätt mjölk försiktigt i en kastrull på spisen. Tag ut pajskalet från ugnen och bred på ett tjockt lager karamelliserad mjölk. Bred sedan ut ett lager choklad ovanpå kolakrämen. Låt chokladen stelna.
Vispa grädden och servera till.

Follow on Bloglovin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar